Referenties

Artiesten Tribute Bands

Belgian Quo Band

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 90′ € 1.200

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Tribute Band – Status Quo!

Belgian Quo Band. Ze willen niet enkel de nummers van Quo brengen, we willen het publiek de volledige Quo-show laten beleven met alles erop en eraan.
Zo werd er gewerkt aan het juiste versterkingsmateriaal, de juiste gitaren, de juiste kledij én zelfs de juiste choreografie om Status Quo zo dicht mogelijk te benaderen.

Na keihard werken begonnen we in ons opzet te slagen. Het ritme zit strakker dan ooit, er is een ongezien goede sfeer binnen de band en het niveau is aanzienlijk gestegen.
Met een strakkere sound dan ooit voorheen en met een spetterende Quo-show was 2013 alvast het jaar van de wederopstanding van BQB.

2019 was zeker een goed jaar voor onze tribute band: België, Nederland, Duitsland en zelfs Engeland stonden opnieuw in onze tourlist.

Met onder andere concerten op de AB Bierfeesten in Oudenaarde, de Gentse Feesten op het Sint-Baafsplein, Tribute Festivals, een lange lijst zomerconcerten van aan zee tot in Limburg en enkele grote concerten in Duitsland en Nederland hebben we ons dit jaar alvast definitief op de kaart gezet.

De band werd officiëel erkend door Status Quo!