Referenties

Bedrijfsfeesten DJ

Stiks & DJ

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PAUZE
Licht & Geluid
PRIJS
Stiks & DJ 1 x 90′ + 1 x 180′ / 250 pers. € 2.800
Extra Uur DJ-Set 1 x 60′ / 250 pers. € 100

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

PROGRAMMA – SHOW

ARTIEST
DUUR
Stiks 1 x 90′
DJ-Set 1 x 180′
Nu boeken

5 uur Entertainment, Live Muziek en DJ (Incl. Licht & Geluid)!

De leden van Stiks zijn professionele muzikanten die allemaal al hun sporen verdienden. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen . Ook buiten Stiks zie je ze opduiken in verschillende muzikale projecten. Zo scoorde Kris een radiohit met ‘Short People’ en ken je de vaste zangeressen als Esther Sels , Jana de Valck of Katerine zeker uit de media, ze scoorden meermaals in hun muzikale carrière.

Met Stiks haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van bedrijsfeesten tot bruiloften.

Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Adele niet als dessert! Ritm Stix brengt zijn originele optredens vol overgave.

Deze All-In formule omvat 1 x 90′ de live ambiance band “Stiks“, gevolgd door 3u DJ-Set van onze ervaren DJ’s voor bedrijfsfeesten, party’s en nog zo veel meer!

Deze formule is inclusief licht- en geluidsinstallatie tot 250 personen. Deze kan uiteraard versterkt worden mits een kleine meerkost naar 500 personen!

Stiks + DJ, de ideale All-In Partyformule!

Spring naar toolbar