Referenties

Artiesten Bedrijfsfeesten Coverbands

Stiks

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Stiks (Trio) 2 x 50′ € 1.650
Stiks (Kwartet met Drums) 2 x 50′ € 1.950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

STIKS, DE MOBIELE COVERBAND!

Stiks bestaat 12 jaar. Hoog tijd om de band een nieuwe boost geven. Kris Ratiau zorgde voor een fikse upgrade en doopte het vernieuwde concept Ritm Stix.

De leden van Ritm Stix zijn professionele muzikanten die allemaal al hun sporen verdienden. Twee van hen bemachtigden een ere-plaats in the Voice van Vlaanderen . Ook buiten Ritm Stix zie je ze opduiken in verschillende muzikale projecten. Zo scoorde Kris een radiohit met ‘Short People’ en ken je de vaste zangeressen als Esther Sels , Jana de Valck of Katerine zeker uit de media, ze scoorden meermaals in hun muzikale carrière.

Met Stiks haal je een creatieve band in huis met veel ervaring om het publiek mobiel en versterkt te entertainen. Met of zonder podium bespelen ze de gasten op energieke wijze en brengen jouw party tot een hoogtepunt. Hun ruime repertoire is heel aanpasbaar en geschikt voor recepties en gala’s van bedrijsfeesten tot bruiloften. Voor elke gelegenheid vullen zij op unieke wijze het muzikale menu voor u in. Gypsy Kings smelten ze samen met Kings of Leon, op smaak gebracht met een teentje Bruno Mars, geserveerd door een Marvin Gay. Vergeet Adele niet als dessert! Ritm Stix brengt zijn originele optredens vol overgave.

Heb jij een bedrijf of wil je een uitbundige party met thematische invullingen?

Ritm Stix kan je ook boeken met Deejay en mobiele drummer.