Referenties

Animatie

Straatclown Tyno

Formules & Prijzen

Animatie: 1 x 2 uur

Animatie: 1 x 3 uur

Nu boeken

TYNO fietsteroplos!

Tyno de gekke wielrenner
De kinderen (en eventueel ook mama’s en papa’s) proberen met miniminicircuskoersfietsjes van +- 40cm groot een heuse proloog of tijdrit af te leggen zoals ze in de ronde van Frankrijk ook doen.
Op het einde van de supergrappige rit krijgt elk kindje nog een snoepje om het suikerniveau terug op peil te brengen ;o).
Tyno probeert dit in goede banen te leiden als de “gekke wielrenner” en moet uiteraard ook zelf af en toe eens  racen tegen de papa’s of de kindjes.
(effen harde ondergrond is wel een vereiste)
Deze animatie kan doorlopend gebeuren en is een zeer visueel en grappig spektakel.

Tyno het loze steltenvissertje (van +-2,80m groot)
Tyno vist met zijn ballonvislijn op al wat beweegt onder zijn lange benen….. (gevangen mensjes worden indien te klein….. teruggegooid in de grote mensenvijver ;o) )

Tyno het loze vissertje (van +-1,80m groot)
Tyno vist met zijn ballonvislijn op al wat beweegt….. (gevangen mensjes worden indien te klein….. teruggegooid in de grote mensenvijver ;o) )

Tyno fietsterop
Tyno kan eigenlijk nog niet zo goed fietsen, en hoopt eigenlijk een beetje hulp te krijgen van de kindjes als hij met zijn driewieler rijdt.
Eens de driewieler de baas moet het op een (reuze)tweewieler of miniminicircustandem toch ook lukken hé.
Hopelijk breekt er geen wiel van af!! of hij moet nog met een éénwielige fiets verder…..pfff

Tyno loopterop
een supergrote bal (1,2m) wat gaat Tyno daar mee aanvangen….het lijkt erop dat hij daar probeert op te lopen, maar lukt dit wel?
Misschien moeten de kindjes hem daar even bij helpen, of zelf een stukje proberen, zo geraken we weer een stukje verder.

Tags
Spring naar toolbar