Referenties

Animatie Bedrijfsfeesten Mobiele Muzikale Animatie

‘t Schoon Vertier

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Kleine Bezetting 1 x 60′ of 2 x 30′ of 3 x 20′ Op aanvraag
Grote Bezetting 1 x 60′ of 2 x 30′ of 3 x 20′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en excl. verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

’t Schoon Vertier. 15 jaar. Go wild!

15 jaar. In een mensenleven betekent dat puberen. In het geval van ’t Schoon Vertier wil het zoveel zeggen als 15 jaar gepassioneerd muziek maken. En puberen, want ze willen en doen het voortaan ietwat anders. Wat in 2005 startte als een cabaretfanfare is anno 2020 geëvolueerd tot een wervelende band met een duidelijke rock-‘n’-roll signatuur, aangevuurd door blazers, een stevige ritmesectie én een zangeres.

Noem het gerust de 2.0 versie. Een nieuwe wind, een nieuwe look en nieuwe nummers. La fille d’O – Murielle Scherre – zorgde voor een dash of reddish charm (‘een kleur voor godinnen!’), Flat Earth Society-boss Peter Vermeersch voor het slotnummer, muzikaal in goede banen geleid door bandleader & componist Stoffel Dewaele, in een regie van bezieler/choreograaf Lieselot De Sadeleer.

’t Schoon Vertier is vrouwelijk/mannelijk én genderloos en geeft een nieuwe invulling aan de traditionele Vlaamse majorette, haalt dans van het podium, gaat in interactie met de straat en makes girls go pop-up.

Spring naar toolbar