Referenties

The Confetti’s

Formules & Prijzen

Live on Tape: 1 x 30′

Nu boeken

Even voorstellen…

The Confetti’s. Eind jaren ‘80 begin jaren ’90 stond een fenomeen op uit de belgische dance scene. De ene “New Beat” hit na de andere werd gescoord en Europa was in een mum van tijd veroverd. De act en ook de dansstijl waren de unieke elementen die een ongezien spektakel vormden op aparte maar wel zeer toegankelijke muziek. Een concept dat zijn kracht nog niet verloren heeft, want The Sound of Belgium bestaat nog steeds!

Jawel, de groep is herrezen als The Confetti’s, niet in hun originele bezetting maar in een evolutie naar spetterende toekomst met een verbazingwekkende frontman, frisse en sexy danseresjes. Ze brengen een flitsende show met een repertoire van de alom bekende nummers “The Sound of C”, “C in China”, “C-day” in geremasterde versies en total remakes van “C-Day” en “Put’m Up”.

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de internationale doorbraak is de groep nu ook terug in de hitlijsten terug te vinden met de “The Sound of C” remix van DJ X-Tof.  Met hun compleet vernieuwde show voeren ze uw door een avontuur van nostalgie naar de toekomst en brengen ze uw publiek vast en zeker in vervoering…