Referenties

The Exclusive Strings

The Exclusive Strings

Formules & Prijzen

Live set: 1 x 30′

Nu boeken

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power.

The Exclusive Strings. Geen Stradivarii, maar hightech violins. Een eigentijdse sound met een mix van licht klassiek en popmuziek gebracht doorgeschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Het zijn niet alleen vier mooie dames met pit en uitstraling, het gezelschap kan ook nog de nodige adelbrieven voorleggen. Want iedereen heeft een opleiding conservatorium achter de rug.

Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen. De excentrieke modeontwerper Nicky Vankets zorgde niet alleen voor de exclusieve concertkledij maar aanvaardde ook meteen het peterschap.

Yamaha Europe tekende voor de stijlvolle en hippe elektrische violen terwijl het management in handen is van Jan Ceulemans die met het groot showorkest “Heverband” zijn strepen in de muziekwereld al ruimschoots heeft verdiend.

Een 30 minuten durend wervelend spektakel met zeer hoog showgehalte.

Hun roots (Bulgaars, Frans, Spaans en Belgisch) zijn de rode draad doorheen de show. Vanaf het eerste nummer ‘Explosive’ (what’ s in a name) tot de sambafinale wordt het publiek meegesleurd in een mix van licht klassieke- en popmuziek.

The Exclusive Strings musiceren volledig draadloos, wat een meerwaarde biedt voor de interactie met het publiek. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door de solistes zelf in verschillende talen (Frans, Nederlands, Spaans, Italiaans) met als voertaal: engels.

Spring naar toolbar