Referenties

Internationale Artiesten

The Gibson Brothers

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live in Concert 1 x 75′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

The Gibson Brothers zijn geboren op het Antilliaanse eiland Martinique en sinds vele jaren woonachtig in Parijs. Ze begonnen hun carrière in 1976.

Hun eerste single “Come to Amerika”, werd een Europees succes met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië.

The Gibson Brothers Schreven “Non Stop Dance” met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord-Europa. Genoeg voor tournees en concerten door heel Europa.

In 1980 was hun eerste wereldhit “Cuba” (Leverde 14 gouden platen op) nr. 1 hit in 16 landen en goed voor de verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren. Ze waren hiermee ook de eerste Franse groep die de eerste plaats in, zowel de Amerikaanse als de Engelse Lijsten bereikten.

De Groep beleefde haar allergrootste succes in 1993 met “Que Sera Mi Vida” met een verkoop van meer dan 7 miljoen exemplaren.Dankzij de release van het album “Emily” werden The Gibson Brothers in Engeland verkozen tot groep van het jaar.De single “Lets All Dance” met David Christie werd een hit in België als ook de single “Fire”.

The Gibson Brothers touren al meer dan 20 jaar over de hele wereld en vandaag herkent nog iedereen de Disco Salsa stijl van de band.

Spring naar toolbar