Referenties

Artiesten Belgische Groepen

The Starlings

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Akoestische Set 1 x 60′ € 1.557
Trio (met extra muzikant) 1 x 60′ à 75′ € 1.845
Live Concert 1 x 75′ € 2.995

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

The Starlings, een nieuwe band met Tom Dice & Kato Callebaut.

Twee singer-songwriters bundelen hun krachten & passie voor muziek én voor elkaar. Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

Tom Eeckhout, beter bekend als Tom Dice, is een jonge singer-songwriter die al kan terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven. Hij was succesvol met singles als ‘Lucy’, ‘Utopia’, ‘Sunlight’, ‘Il nous faut’, ‘Out at Sea’ en ‘Me & my guitar’. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 en eindigde zesde. Hij deed al het voorprogramma van oa. Taylor Swift & Tom Odell, en speelde in Paradiso (NL).

Kato begon haar carrière in 2011, waar ze tweede werd in Idols. Ze bracht 2 albums uit met Sony Music, en bracht enkele singles uit als ‘Flamingo’, ‘Dancing on my own’, ‘Morning Light’, ‘Justify’… Ze won ‘Zomerhit 2011’ met haar single ‘The Joker’.

The Starlings brachten hun eerste single ‘Mine’ uit op 4 januari 2019.