Referenties

Mobiele Muzikale Animatie

The Walking Sixties

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Mobiel Live (Trio) 1 x 90′ of 2 x 45′ € 1.150
Mobiel live (Duo) 1 x 90′ of 2 x 45′ € 950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Opgewekte animatie voor feesten, recepties, vergaderingen.

The Walking Sixties. Ze doen het akoestisch en Mobiel. Dit vrolijke duo of trio staat voor FUN en VERBAZING. Met opgewekte dartelheid strooien ze een muzikaal kleuren- en geurenfestijn in het rond, dat zich voor uw verbaasde ogen ontplooit. Uit de nevels van de verbeelding duiken ze op waar het feest is : de kleurrijke en psychedelische figuren van The Walking Sixties.

Ze amuseren de mensen met muziekjes uit de Golden Sixties die iedereen nauw aan het hart liggen. Hun enthousiasme is aanstekelijk en zet aan tot meedoen. Voor je het weet wordt het een festijn van samenzang. Een Flamenco-versie van Born To Be Wild, een akoestische Smoke On The Water, de come-back van Ferre Grignard, en zoveel meer…

Hoe doen ze het? Zo eenvoudig mogelijk. Akoestisch. Mobiel. Als duo of trio. Je laat ze over-al opduiken. Ze verplaatsen zich, ze hebben géén elektriciteit nodig, géén podium, géén micro’s. Alleen een welwillend publiek. De rest laat je aan hèn over!