Referenties

Animatie

Timberbiotic

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Steltloopanimatie 2 x 45′ € 1.130
Steltloopanimatie 3 x 45′ € 1.350
Steltloopanimatie 4 x 45′ € 1.570

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een walking-act met 2 steltenlopers, 1 acteur op springstelten en één personage op de grond, die communiceren met het publiek via een verstaanbare grappige nonsenstaal.

Timberbiotic. “Na hun vele ontdekkingen in onze bewoonde wereld zijn de jonge Mystic wezens teruggekeerd naar hun oorspronkelijke biotoop.

Ze werden er opgewacht door vele andere soortgenoten en de oudere Enten om te luisteren naar de verhalen die ze te vertellen hadden.

De wezens begonnen zich het een en ander af te vragen, zoals: ‘Waarom zijn sommige mensen vergeten wat de natuur te betekenen heeft’. Enkele oudere Enten trokken zich terug om te bespreken wat ze hieraan konden doen.

Er werd besloten om een groep van 4 oudere Mystic wezens terug te sturen naar de mensenwereld.

Hun missie: de mensen terug dichter bij de natuur brengen. Maar dat verloopt uiteraard niet altijd zoals gepland, het blijven ondeugende en grappige wezens.”

Geschikt voor alle evenementen!

Braderieën, straattheaterfestivals, markten, kermissen, opening beurzen, onthaal evenementen, … heel geschikt voor groene locaties.

Ook geschikt voor de Halloween periode!

Tags
Spring naar toolbar