Referenties

90's & Nillies Internationale Artiesten

Vengaboys

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 30′ Op aanvraag

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Het is unaniem over de hele wereld!

Belangrijke boekagenten zijn het overal mee eens – Vengaboys zijn zonder twijfel Europe’s number 1 Party Act!

Vengaboys zijn terug en warmer dan ooit. Sinds hun wereldwijde terugkeer in 2009 naar internationale etappes, zijn boekingen voor hun non-stop wereldreis met 20% op jaarbasis. Het resultaat is een geweldige 150 grote shows per jaar met veel terugboekingsverzoeken.

Hier is wat de pers moest zeggen over hun recente reeks uitverkochte shows in stadions in heel Australië:

” Weggeblazen weggeweest! ‘- De AU Review’
“Raucous juichen, stampen en schreeuwen – Eerlijk gezegd is een van de eerste echte plekken voor een encore heel erg getuige geweest …” – Tonedeaf
“Een besmettelijke partij voor iedereen!” – Vulture Magazine
‘Schreeuwen, dansen, zingen en gewoon een geweldige tijd hebben, en dat is een understatement – het was meer als een hectische grote 90’s feest.’ – Cooltry
De live ervaring van Vengaboys toont hun multiplatinum hits op en neer, kus (als de zon niet schijnt), we willen graag feesten !, oom john uit jamaica, boom, boom, boom, boom !!, we gaan naar ibiza !, en Shalala Lala, samen met de huidige Top 40-feestreffers die regelmatig bij de mix worden toegevoegd.

De originele leden van de Vengaboys zijn een ‘lean and mean party-machine’ en weten zeker hoe het feest wordt opgedragen door krankzinnige outfits, live vocals en spectaculaire visuals voor een avond vol plezier!

Over de hele wereld stemmen de enthousiaste fans in het razende viertal met meer dan 250 miljoen Vengaboys videobeelden op YouTube en meer dan een miljoen luisteraars op hun Spotify-kanaal elke maand! En er is geen tekort aan aanhangers die op Instagram en Facebook springen.

Leuk feit: Elke drie minuten noemt iemand, ergens in de wereld, de Vengaboys op sociale media.

De Vengaboys leveren een 100% tevredenheidsgarantie live show, altijd belovend om het dak voor publiek uit te blazen, waar ze ook zijn.

Vengaboys – Europe’s # 1 Party Act!

Spring naar toolbar