Referenties

Acte de présence Presentatrices

Veronique De Kock

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Presentatrice / Acte de présence Te bespreken Op aanvraag!

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

VERONIQUE DE KOCK

Nog in haar missenjaar werd Veronique De Kock omroepster bij Kanaal Twee. Ze deed ook wat radiowerk voor Radio Contact.

In 2002 maakte De Kock de overstap naar de Vlaamse commerciële televisiezender VT4. Daar werd ze een van de vaste omroepsters. Bij VT4 mocht ze verschillende tv-programma’s presenteren, waaronder Undercover Lover in 2006 en in 2007 en Temptation Island in 2007. In 2006 deed ze ook mee aan het programma Let’s Dance, waarin ze als winnares uit de bus kwam.

Eind 2007 bracht De Kock de cd-rom Let’s go dancing uit, waarop ze instructies gaf om te leren dansen.

Naast haar tv-werk doet ze nog steeds verschillende bedrijfspresentaties, zoals de finale van Miss Belgian Beauty, de live finaleshows van Miss België in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011 en de Diamond Awards.

Gedurende 8 seizoenen nam De Kock de presentatie van de binnenlandse en buitenlandse reportages in Huizenjacht voor haar rekening.

In 2009 presenteerde ze opnieuw Temptation Island. Dit keer waren de deelnemers enkel Vlamingen. Ook presenteerde ze opnieuw de buitenlandse reportages in Huizenjacht.

In 2010 vormt ze samen met Gerard Joling het presentatieduo voor het programma Move Like Michael Jackson.

In 2011 presenteert ze ook “Mijn man kan dat”, naar het bekende Duitse format “Mein Mann kann” op Vt4. Sinds het najaar van 2012 presenteert ze Grootse Plannen op Vijf.

Spring naar toolbar