Referenties

Animatie Kerstmis

Voyages de Gwipaz

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
3 acteurs 2 x 30′ € 1.055
3 acteurs 3 x 30′ € 1.220
4 acteurs 2 x 30′ € 1.275
4 acteurs 3 x 30′ € 1.495

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw en verplaatsingsonkosten. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Een walking-act waar twee grote dieren, van 3 meter hoog en 3 m lang op stelten (zowel aan handen als aan voeten), begeleid worden door één personage op de grond.

Voyages de Gwipaz.

“In de nevenwereld “Quilonia” ligt het dorpje Loktudi, waar de Abers en de Zee elkaar ontmoeten… De wereld van Quilonia bestaat voornamelijk uit ijs en sneeuw. Toch voelt het daar helemaal niet koud aan doordat alles heel vredig en rustig verloopt. Er woont dan ook een volkje dat in harmonie samenleeft met elk wezen, de Gwimilio’s.
Als we de Gwimilio’s opmerken, dan vinden we in hun onmiddellijke omgeving ook meestal de gigantische Gwipaz, hele lieve en intelligente wezens. Ze worden dan ook dikwijls de ‘geluksbrengers’ van Quilonia genoemd, omdat iedereen in hun buurt altijd vrolijk en blij wordt. Eens om de 30 jaar worden de poorten tussen beide werelden geopend…
De Gwimilio’s en de Gwipaz grijpen dan deze kans om eens een kijkje te nemen in onze wereld. Waarom…? Heel eenvoudig… Omdat ze de mensen in onze wereld ook graag terug aan het lachen willen brengen, en om onze kinderen terug te laten geloven in de fantasie van… ”

Deze act is uitbreidbaar met één zelfde personage op de grond.
Deze act is vooral geschikt voor evenementen met een zeer grote acteerruimte zoals braderieën, straattheaterfestivals, markten, kermissen, enz.
Heel geschikt voor winterevenementen zoals winterfestivals en kerstmarkten.
De acteerruimte moet groot genoeg zijn, maar hou er rekening mee dat deze act niet verplaatsbaar is naar andere locatie tussen de pauze en dat de dieren op 30 min een maximum afstand kunnen afleggen van 500 meter.
Bij de opstelling van de dieren hebben wij een hoge ruimte nodig achter de schermen, liefst afgeschermd van regen en wind.