Referenties

Artiesten Senioren Zangeressen

Wendy Van Wanten

Formules & Prijzen

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 1.850
Live on Tape (weekdagen) 1 x 40′ € 1.300

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

WENDY VAN WANTEN

Wendy Van Wanten werd op 6 februari 1960 in Oostende geboren als Iris Vandenkerckhove.

Tussen 1979 en 1987 is ze internationaal fulltime bezig als veelgevraagd fotomodel en mannequin. Ze is te zien op catwalks over heel de wereld en verschijnt onder meer in publicaties van Vogue, Elle, The American Look en Burda.
Toch is en blijft Wendy’s eerste liefde de muziek. Vlaanderen kreeg er een nieuwe zangeres bij en tot op de dag van vandaag kan Wendy Van Wanten terugblikken op een meer dan geslaagde zang- en platencarrière.

Naast haar zangcarrière was Wendy ook te zien in tv-programma’s als ‘Lava’, ‘Meester’, ‘De Familie Backeljau’, ‘Familie’ en deed ze gastoptredens in tal van talkshows en spelprogramma’s. Ze vertolkte ook nog belangrijke rollen in de musicals ‘Romeo & Julia’ (2002) en ‘De Kleine Zeemeermin’ (2004).

In 2006 tenslotte laat Wendy zich van haar meest gracieuze kant zien in het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’. In deze glamoureuze dansshow verbaast ze met haar danspartner Aerjen Mooiweer het Vlaamse publiek met haar uitvoeringen van de Engelse Wals, de Rumba, de Tango, de Paso Doble en de Samba.

Ze is heel gelukkig met Frans, die ze vond via het VTM programma “Wie wordt de man van Wendy?” Samen kregen ze in mei 2008 een dochtertje; Estelle.

Spring naar toolbar