Referenties

Artiesten Zanger Zangers

Wim Soutaer

Formules & Prijzen

TYPE
DUUR
PRIJS
Live on Tape 1 x 40′ € 1.650
Live on Tape (Wim & Charles) 1 x 40′ € 2.775
Live Concert 1 x 75′ € 3.950

Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nu boeken

Voor Wim Soutaer kwam de grote doorbraak er in 2003.

Het ware talent van Wim Soutaer kwam bovendrijven tijdens zijn deelname aan “Idool” de talentenjacht op Vtm.

De Nederlandstalige popmuziek bleek zijn 2de natuur.

Na een 3e plaats te hebben bemachtigd, kreeg Wim Soutaer van de platenfirma BMG een platencontract.

Al na enkele weken was de eerste single “Allemaal” een feit. Het nummer stond weken op nr. 1 in diverse hitlijsten en kreeg een gouden plaat.

Kort na dit eerste succes verscheen het debuutalbum “Een nieuw begin”, waarvoor hij hulp kreeg van vriend en collega-artiest Xander de Buisonjé.

Begin 2004 betekende weer een klein beetje een nieuwe start voor Wim want in de Antwerpse Zuiderkroon mocht hij voor het eerst optreden met een live band. Nu, 2 jaar later heeft Wim een uitstekende live-reputatie opgebouwd.

Met namen als Suikerrock, Marktrock en Pinksterpop stonden ook al verschillende festivals in zijn agenda.

Wim bracht ondertussen ook al een 10-tal singels (waaronder Zonder Woorden, Kijk eens om je heen en Overal) en een dvd, opgenomen in het verre Miami, uit.

In 2007 staat Wim Soutaer er weer met de single “De wereld draait door” die door platenfirma Ars getekend en gepromoot wordt.

Wim Soutaer staat er terug en de organisatoren boeken Wim terug op tal van feesten waar hij steeds succesvol kan optreden.