Referenties

Bedrijfsfeesten en teambuildings

“Bedrijfsfeesten”: dé specialiteit van Artiestenbureau Thienpont

Elke werknemer heeft op tijd en stond nodig aan ontspanning, iedereen wil zijn collega’s wel eens op een andere manier leren kennen tijdens een teambuilding evenement en bovendien kan het uw bedrijf enkel ten goede komen als uw werknemers hun bazen ook eens in een uitgelaten sfeer ontmoeten.

Vergeet dus niet om af en toe een bedrijfsuitje te organiseren, de sfeer op de werkvloer zal er enkel op verbeteren. Veel werk, zegt u? Artiestenbureau Thienpont helpt u met plezier bij de organisatie van uw bedrijfsfeest.

Door de jaren heen deden reeds tal van bedrijven een beroep op Artiestenbureau Thienpont. U kunt ook uw bedrijf laten meegenieten van onze vakkennis. U kunt bij ons niet alleen ontelbare artiesten boeken , wij bieden ook een ruime keuze aan allerhande animaties en werken tal van bedrijfsanimaties op maat uit, naar uw persoonlijke behoeften.

Bij een bedrijfsuitje wordt pas echt iets beleefd als Artiestenbureau Thienpont in de buurt is. Wij hebben bovendien de ideale oplossingen om uw gasten eventjes te laten ontspannen tijdens een meeting, academische zitting of congres. Eerst de hersentjes breken, dan het komische in uw zakenpartners laten losbreken: alles is mogelijk bij Thienpont.

De organisatie van uw bedrijfsevenement is bij ons in goede handen. Uw entertainment is ons beroep.

Binnen ons ruime bestand staan de beste artiesten, acteurs en entertainers voor u klaar om uw (teambuilding) evenement extra glans, prestige en amusement te geven. Bij Thienpont krijgt u altijd dat tikkeltje meer ambiance! Als bedrijf boekt u uiteraard niet om het even wie. Elk optreden moet in de lijn van uw bedrijf liggen en dezelfde klasse uitstralen als uw bedrijf. Wel, dankzij ons kunt u op beide oren slapen want wij maken het onderscheid tussen professionalisme en amateurisme.

Wij selecteerden voor u artiesten die professioneel met hun vak bezig zijn en zich onderscheiden door creativiteit en originaliteit. Kortom, artiesten waarop we kunnen rekenen.

Productlanceringen, recepties, gastsprekers, themadiners, …

Elk bedrijf draagt professionaliteit hoog in het vaandel, het uwe ongetwijfeld ook. U wilt niets aan het toeval overlaten en enkel tevreden gezichten zien? Thienpont helpt u graag om dit doel te bereiken. U wilt het beste? Wij bezorgen u het allerbeste! Met oog voor uw budget. Dankzij Thienpont wordt de uitstraling van uw bedrijf nog professioneler.

Thienpont, uw partner voor personeelsfeesten, promotie-events, animaties voor bedrijfsfeesten, academische zittingen, conceptparty’s, themadiners, recepties, productvoorstellingen, meetingbreaks, family-days, gastsprekers, meetingentertainment, opendeurdagen, jubileumfeesten, productvoorstellingen, congressen, debatforums, openingen en nog veel meer.

Een bedrijfsuitje organiseren of een artiest boeken? Neem gerust contact op met organisatiebureau Thienpont. Uw bedrijf zal nooit meer hetzelfde zijn…

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar