Referenties

Ons Aanbod

Acts en artiesten die uw feest onvergetelijk maken!

Maak kennis met ons aanbod.

Wanneer is een feest voor u volledig geslaagd?

Voor ons wanneer er een act was die onthaald werd op veel verwonderde kreetjes. Thienpont bezorgt u fantastische acts en uw gasten een onvergetelijke avond. Iedereen zal graag meeproeven van de uitgelaten sfeer.

Ons artiestenbureau boekt voor u nationale en internationale artiesten en muzikale acts, in alle muziekgenres. Van schlagers van Nederlandse artiesten tot hardrock… voor elke smaak wat wils. Heeft u zin in een feestavond vol superambiance, dan is een live band of covergroep beslist iets voor uw feest. Ook DJ’s, Dance acts en orkesten kunnen wij voor u regelen.

Houd er wel rekening mee dat uw gasten niet gemakkelijk naar huis zullen raken. Wij staan niet in voor de feestgevolgen!

Maak even kennis met een kort introductiefilmpje…

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij het woord artiestenbureau denkt iedereen automatisch aan ‘bekende’ artiesten.

Wel, Artiestenbureau Thienpont is het levende bewijs dat niet alleen bekende personen voor een betoverende act kunnen zorgen. Bij ons kunt u tal van animaties boeken die jong en oud zullen fascineren.

Boek een kinderanimatie en onze clowns, buiksprekers, goochelaars en vertellers zullen alle kindermondjes van verbazing doen openvallen.

Veeleer zin in een komische noot? Ons aanbod leuke acts, tafelgoochelaars en humoristen zijn de ideale partyanimaties .

Ook wat betreft straatanimaties hebben wij een ruime waaier van keuzes. Vuurspuwers, straatacts, mobiele straatbands, buikdanseressen, clowns, straatgoochelaars, troubadours, sneltekenaars, acrobaten, circusacts, slangenacts, fakirs, lookalikes… Wij maken ook uw straat graag onveilig.

Heeft u bovendien genoeg van die vervelende diners waaraan geen einde komt? Dankzij onze tafelanimaties zijn diner en verveling niet langer synoniemen.

U vraagt en Thienpont tovert uw droomact tevoorschijn!

Het spreekt voor zich dat wij ons aanbod volledig aanpassen aan uw doelpubliek.

Seniorenshows, kinderfeesten en -shows, shows voor bedrijfsfeesten en thematische shows … the promise delivered!

Voor al uw evenementen kunt u op ons rekenen, zowel outdoor als indoor. Muzikale programma’s, bedrijfsentertainment of seminaries… Thienpont organiseert alles op uw maat en met uw thema.

Heeft uw specifieke privéwensen? Niets is onmogelijk!

Thienpont Artists & Events, uw artiestenbureau en specialist in event organisatie , maakt van al uw gasten feestbeesten!

Prijslijst

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar