Referenties

Historiek

Vakmanschap voor een geslaagd evenement

Thienponts Theater werd in 1959 opgericht door wijlen Etienne Thienpont, in die tijd één van de vele fans van de “Bobby Setter-band”. Etienne was gefascineerd door het artiestenleven en dat stimuleerde hem om het artiestenbureau “Thienpont’s Theater” op te richten. Het werd al snel één van de grootste bureaus in Vlaanderen. In de jaren’70 en ’80 behoorde Thienpont’s Theater steevast tot de top 8 van ’s lands grootste kantoren. Talloze Vlaamse maar ook internationale artiesten passeerden de revue. Onder meer Sister Sledge en The Thramps vonden de weg naar België dankzij Thienpont’s Theater. Grootse artiesten dankzij een groots bureau. Het levenswerk van Etienne Thienpont werd na zijn overlijden enthousiast verdergezet door Geert Van Den Hende.

Interclub Artists“Interclub artists” werd in maart 2002 opgericht door Jan D’Haese en Gilda Storms. Het was een onafhankelijk boekingskantoor erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap met licentienummer VG 851/BA. Interclub Artists was gespecialiseerd in evenementen organiseren, artiesten boeken, muzikale omlijstingen en allerhande animaties.

Op 1 april 2004 bundelden beide boekingskantoren de krachten en sindsdien gaan ze onder de naam “Thienpont Artists & Events” door het leven. Een geslaagd huwelijk…

Samen bieden wij meer dan 2000 acts om van uw feest of evenement een daverend succes te maken. Door de goede samenwerking met andere boekingskantoren kan “Thienpont Artists & Events” ook artiesten voorstellen die niet op onze website vermeld staan. De keuze is nagenoeg onbeperkt. Vele artiesten vonden de weg naar ons bureau. Contacteer ons gerust voor meer informatie over mogelijke artiesten via ons organisatiebureau.

Uw event, onze belangrijkste zorg!

Wat u ook organiseert, “Thienpont Artists & Events”, uw specialist in de organisatie van evenementen, regelt probleemloos de contracten met de artiesten en neemt alle administratieve rompslomp van u over. Bovendien zijn wij op alles voorzien: indien een artiest door omstandigheden, ongeluk of ziekte, op het laatste moment moet afzeggen, garanderen wij een creatieve oplossing. Creativiteit: het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagd (outdoor) evenement.

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van concepten, muziekprogramma’s en (bedrijfs)evenementen, de technische kant van uw organisatie , zoals geluid, klankinstallaties, belichting, catering enz… U kunt via ons rekenen op onze partners, stuk voor stuk echte vakmannen.

UW PERSOONLIJK EVENT : MAATWERK IS ONS VAK !

“Thienpont Artists & Events” staat garant voor professioneel advies, kwaliteit en doeltreffendheid. Alles wordt op uw wensen afgestemd. Uw persoonlijk (outdoor) evenement was nog nooit zo geslaagd, en vergeet niet… wij kunnen ook uw themafeest organiseren. Creativiteit en originaliteit troef!

Met Thienpont aan uw zijde, zal het applaus blijven duren.

Entertaining your world!

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar