Referenties

Ook in uw sector

Thienpont is er voor elke sector!

Ja, ook in uw sector kunnen wij iets unieks realiseren.

Thienpont Artists & Events staat voor iedereen klaar.

Laat uw evenement over aan ons organisatiebureau want ook u heeft recht op plezier en vertier.

Wat doen wij in uw sector?

 1. Ons artiestenbureau boekt artiesten, animaties, showprogramma’s naar keuze.
 2. Wij stellen u artiesten voor die passen bij uw event en/of uw bedrijf.
 3. Wij bemiddelen tussen de artiest en de organisator en hebben hierbij respect voor beide partijen.
 4. Wij regelen in alle openheid de contracten tussen de artiest en het bedrijf.
 5. Wij lichten elke organisator correct in over de artiesten en hun vereisten zodat elk evenement dankzij ons bureau in harmonie kan verlopen en een succes wordt.
 6. Wij voorzien alternatieven wanneer een artiest door omstandigheden niet kan optreden.
 7. Wij geven advies of zorgen voor klank- en lichtinstallaties, podia en alle andere audiovisuele aspecten. Ook voor de technische kant van de organisatie kunt u dus bij ons terecht.
 8. Wij geven suggesties bij alle deelaspecten van de organisatie en bieden zo een meerwaarde bij het organiseren van uw (thema)feest. Event management is de passie van al onze medewerkers.
 9. Onze eventorganisator wil elk bedrijf graag adviseren en helpen bij de oriëntatie, voorbereiding, uitvoering, coördinatie en nazorg van elk evenement. Alle events worden van A tot Z uitgewerkt. Ook bij uw evenement zal ons organisatiebureau alles geven.
 10. Graag stellen wij ons ten dienste om, samen met u, uw ideeën en doelstellingen uit te werken tot het juiste event.

Natuurlijk komen hier ook extraatjes bij kijken.

Uw bedrijfsfeest organiseren wij met plezier!

Voor bedrijfsevenementen bv. kan Thienpont Artists & Events een echte meerwaarde betekenen

 1. Thienpont Artists & Events helpt u graag bij het ontwerpen van concepten en bij de programmatie voor al uw festiviteiten. Kortom, wij denken constructief met u mee en uw evenement kan door ons organisatiebureau enkel beter worden.
 2. Binnen het business entertainment bieden wij tal van originele acts.
 3. Voor tal van bedrijven werkten wij reeds bedrijfsevenementen zoals avonden, feesten,… uit binnen bepaalde thema’s. Geef ons een origineel thema, wij verrassen u met een aangepast programma. Een themafeest organiseren… moeilijk voor u, een koud kunstje voor Thienpont Artists & Events.

Gemeente- of stadsbestuur? Wij zorgen voor oplossingen op maat van uw budget!

Wij beseffen bovendien dat stadsbesturen nood hebben aan een professionele partner voor al hun festiviteiten:

 1. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van concepten en bij de programmatie voor al uw festiviteiten. Kortom, ons bureau denkt constructief met uw organisatie mee. Er kan nooit genoeg feest zijn.
 2. Thienpont helpt u graag bij het opstellen van een ideale programmatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect welke artiesten bij welk evenement passen. Zowel bij muzikale acts als animaties kunnen wij u tal van originele en budgetvriendelijke acts voorstellen.
 3. Voor stadsbesturen hebben wij ruime ervaring in de organisatie en programmatie van seniorenshows, kinderprogramma’s, straat- en pleinanimatie, marktfeesten, avondmarkten, academische zittingen, …

Particulier of VZW? Ook dan is Thienpont uw ideale feestpartner

Als particulier wilt u uw feest een extra dimensie geven, een extra touch die ervoor zorgt dat iedereen met een goed gevoel terug huiswaarts gaat. Thienpont biedt niet alleen bekende gezichten uit de entertainmentwereld maar ook acts die origineel en budgetvriendelijk zijn.

Heeft u er al eens aan gedacht een themafeest te organiseren? Bovendien zorgen wij ervoor dat het woord privéfeest ook letterlijk genomen wordt. Op al uw feesten (huwelijksfeest, communiefeest, verjaardagsfeest,…) zijn wij onopvallend aanwezig maar zorgen er wel voor dat al het artistieke optimaal verloopt. U zult samen met uw gasten kunnen terugblikken op een geslaagd feest met oog voor ieder detail.

Wil u als VZW eens een originele muzikale act of animatie ? Geef ons gerust een belletje. Zelfs voor kleine budgetten vinden wij vaak iets origineels. Al eens een “modderbad” op een voetbalfeest gezien?

Voor één ding staan wij alvast garant:

ENTERTAINING YOUR WORLD!

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar