Referenties

Ons Team

Jarenlange ervaring als troef!

Artiestenbureau Thienpont werd in 1959 opgericht door Etienne Thienpont opgericht. Onder de naam van Thienpont Artists & Events zijn wij nog steeds één van de leidinggevende boekingskantoren in Vlaanderen.  U kan bij onsterecht voor een  uiterst uitgebreid aanbod van artiesten, zowel muzikaal als animaties en dit op maat van uw event!

“Boekingen en management van artiesten”

In 2001 kwam het kantoor in handen van Gilda Storms. Thienpont stond toen mee aan de wieg van de succesvolle carrière van Laura Lynn. Thienpont regelde hiervoor de samenwerking voor het meterschap van Laura Lynn bij de wielerploeg Davitamon/Lotto van Marc Coucke. Het succes dat daaruit voortvloeide is u wellicht bekend.

Ook lanceerde Thienpont toen een muzikaal succesverhaal met TatYana Storm! Totaal onbekend met een nieuw Nederlandstalig pop/country genre nam ze succesvol deel aan de tv wedstrijd “Zo Is Er Maar Een”. TatYana Storm haalde vlotjes de finale en begon toen ook haar eigen carrière met vele leuke songs en succesvolle optredens.

Daarnaast lanceerde Thienpont ook de carrière van David Vandyck, en realiseerde 2 full cd’s voor hem. Zijn eerste single ‘Superlange Nacht’ wordt nog steeds door velen op menig feestje meegezongen.

Uit Volendam kwam de vraag om in België de artiesten Jan Smit, Nick en Simon en de 3J’S te vertegenwoordigen, wat we jarenlang graag en met succes gedaan hebben.

Momenteel zijn er 3 artiesten die exclusief te boeken zijn en begeleidt worden door “Thienpont Artists & Events”, Smashdance en DJ Renne.

Totaal organisatie Show & Entertainment op maat van uw event!

Thienpont staat met haar knowhow ook al jarenlang garant voor de keuze van de artiesten op menig groot en klein schlagerfestival.

Qua animatie heeft Gilda Storms destijds het aanbod aan verscheidenheid van artiesten uitgebreid. Hierdoor mocht ze vele artiesten boeken voor menig straatfestival, jaarmarkten, bedrijfsfeesten en evenementen.
De mooiste feesten werden gerealiseerd door een combinatie van originele animaties en muzikaal passende artiesten, met een spetterend vuurwerk als afsluiter.

Opvolging verzekerd voor de toekomst…

In 2015 besluit Gilda Storms een stapje terug te zetten en komt zo in contact met Ken Reyniers. Er komt al snel een samenwerking tot stand en in 2016 neemt Ken de volledige leiding van Thienpont Artists en Events in handen. Gilda blijft nog wel betrokken bij het kantoor en staat ter beschikking voor advies en opvolging van uw evenement.

Ken Reyniers is dus de nieuwe enthousiaste zaakvoerder van Thienpont Artists & Events. Hij is een jonge, enthousiaste event manager die weet wat het belang is van een goed georganiseerd evenement en entertainment.
Met zijn creatieve ideeën staat hij garant voor prachtige producties waarbij u origineel kan uitpakken.

Ken Reyniers is de enthousiaste zaakvoerder van Thienpont Artists & Events, uw organisatie- en artiestenbureau.

Wilt u ook graag deel uitmaken van zo een feestteam? Stuur ons uw cv!

KEN REYNIERS

TeamKen begon als Sales advisor bij de firma Telenet waar hij voor het eerst in contact kwam met verscheidene artiesten, events en showbizz. Zijn ervaring vanwege de sales, leggen van contacten, out of the box denken die hij bij dit bedrijf opbouwde vormde meteen een mooie brug naar de oprichting van zijn eigen eventbureau “(R)Eventing”. Met Reventing heeft hij ondertussen tal van mooie events en producties neergezet als ook succesvolle sport events en teambuildings voor verscheidene bedrijven en gemeentebesturen.

Begin 2015 kwam Ken voor het eerst in contact met Gilda Storms. Op dat ogenblik de zaakvoerster van “Thienpont Artists & Events”. De twee konden het zakelijk uitstekend met elkaar vinden waarop Ken met zijn bedrijf aan de slag ging voor “Thienpont Artists & Events”. Ondertussen werd sinds  augustus 2016 het bedrijf Thienpont Artists & Events overgekocht door Ken Reyniers en werden de rollen omgedraaid. Gilda wilde een stapje terug zetten, maar blijft uiteraard zeer nauw betrokken bij de firma Thienpont Artists & Events.

AMY PIJPELS

AmySinds 1 mei 2018 heeft ons team een uitbreiding doorgaan. Amy Pijpels besliste om samen met Ken Reyniers in de zaak te stappen en is sinds dan medevennoot. Dankzij Amy haar grafisch ontwerpbureau kunnen we nu onze klanten een totaalservice aanbieden.

Wij kunnen onze klanten dus perfect ondersteunen in het ontwerp van affiches, logo’s, webdesign, enz… van hun events en optredens die besteld worden. Amy is niet aan haar proefstuk toe en teert op een ervaring als fotografe en grafisch ontwerpster. Voorts heeft Amy al heel wat contacten in de artistieke sector waarin het bedrijf vertoeft.

Amy is dus ook voor onze klanten een absolute meerwaarde. Vanaf heden bieden we dus een mooie extra aan om er voor te zorgen dat de organisaties van onze klanten absolute successen kunnen worden.

De organisatie van uw evenement is bij Ken, Amy, Gilda en de rest van het team in goede handen.

Thienpont Artists & Events… en het is nog nooit zo feest geweest!

Prijslijst

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar