Referenties

Thema feesten

Een verrassend thema maakt uw avond dubbel zo leuk

Heeft u ook een grote passie? Iets waarvan u zegt, dat is volledig mijn ding? Of u nu gek bent op de cowboys van de Country & Western, niet genoeg kunt krijgen van die grote discopruiken of u zich graag eens John Travolta in Grease zou wanen, Thienpont maakt het voor u mogelijk. Van discofeesten tot Afrikaanse dansen, wij kunnen het themafeest van uw dromen organiseren.

Thienpont Events biedt de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest , avondfeest of om het even welk ander feest te kaderen binnen bepaalde thema’s. Themadiners of themafeesten bieden net dat tikkeltje meer en zullen de sfeer bij uw genodigden enkel verbeteren. Ze zullen zich eventjes in een andere wereld kunnen wanen. Wij werken ook uw thema-avond met plezier uit. Want een party zonder thema is maar half zo leuk.

Evenementenbureau Thienpont tovert uw evenement om in een wereld vol :

 1. Sensuele latino
 2. Onvergetelijke Fifties
 3. Golden Sixties
 4. Afrikaanse dansen
 5. Stijlvolle dames en heren uit de casinowereld
 6. Griezelen
 7. Disco feestkriebels
 8. Tropical feelings
 9. Lounge
 10. Oosterse sferen
 11. Echte piraten
 12. Schotse rokken
 13. Griekse feestideeën
 14. Middeleeuwse ridders en jonkvrouwen
 15. Country & Western
 16. Leuke dromen

Wij zorgen o.a. voor muzikale omlijstingen, muziekgroepen, dance-acts, animaties, specifieke catering, decoraties, sfeerschepping en alles wat nodig is om uw gasten een uniek en sfeervol themafeest te bezorgen. En ook aan kinderanimatie wordt bij ons gedacht.

Verras uw gasten en organiseer eens een themafeest…aarzel niet! Neem gerust contact op met uw organisatiebureau Thienpont voor een offerte op uw maat.

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar