Referenties

algemeen Thienpont Nieuws

Boek nu uw artiesten voor ‘Vlaanderen Feest 2020’!

Het jaarlijkse 11-daagse feest van de Vlaamse Gemeenschap!

Vlaanderen Feest! is een jaarlijkse campagne van de vzw Vlaanderen-Europa in samenwerking met de Vlaamse overheid en heeft tot doel om zoveel mogelijk Vlamingen te sensibiliseren voor de beleving van de Vlaamse feestdag-gedachte en te betrekken bij het Feest van de Vlaamse Gemeenschap door de realisatie van eigentijdse feestelijkheden rond 11 juli.

Wilt u, samen met vele anderen, (opnieuw) organisatiepartner worden?

Om potentiële realisatoren van initiatieven en evenementen zoveel mogelijk aantrekkelijke organisatiemomenten te bieden, integreert Vlaanderen Feest! elk jaar twee weekends (de eerste twee voorafgaand aan de Vlaamse feestdag van 11 juli) in de vaste periode van de 11-daagse. Daardoor loopt de editie 2020 via een openingsweekend (zaterdag 27 en zondag 28 juni) verder over een Vlaamse feestweek van vrijdag 3 tot vrijdag 10 juli, met het orgelpunt op zaterdag 11 juli.
De periode om als potentiële organisatiepartner met een activiteit te kandideren voor de editie 2020 wordt geopend vanaf woensdag 11 maart a.s. Alle formulieren om een aanvraag in te dienen plus alle bijbehorende toelichting over wat een  lokale organisator moet weten en doen, zal vanaf dan beschikbaar zijn op deze webstek.

U kan alle informatie aangaande de mogelijkheden en subsidies terugvinden op: https://vlaanderenfeest.eu/

Uiteraard kan u de nodige Animatie en Vlaamse Artiesten boeken via ons artiestenbureau!

Wij hebben zelf ook onze Exclusieve programma’s die hierbij aansluiten en perfect passen:

MARK TIJSMANS LIVE

EL BANDIDO BAND (Will Tura Tribute Band)

NOA NEAL

DYNAMITE

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar