Referenties

Thienpont Nieuws

“Petra Hessing” (The Voice van Vlaanderen 2019) tekent exclusief bij Thienpont Artists & Events!

Petra Hessing” bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen 2019 tekende dit weekend een exclusieve samenwerkingsovereenkomst met Thienpont Artists & Events.

Met haar krachtige stem blies ze de tegenstand zowat van het podium. Petra is  44 jaar. Ze komt uit Nederland, maar woont al 12 jaar in België. Zij beschikt over een zeer krachtige stem. Petra brengt geweldige covers van songs in het genre rock, blues en soul. Samen met haar live band kan je Petra boeken via artiestenbureau Thienpont.

“Ik was als kind al aan het zingen. In playbackshows, en van m’n zesde tot m’n dertiende in het kerkkoor. Sindsdien heb ik bij groepjes gezongen. Dat doe ik nu al twee jaar bij Hessing. We hebben toch wel een paar keer per maand een optreden op de agenda staan.”

Petra is ook stilaan aan eigen nummers aan het sleutelen.

“Wat er ook gebeurt, ik ben blij dat ik al zo ver ben gekomen. Ik vind het fantastisch en ik hoop dat de agenda van de groep door die aandacht nog voller zal staan.”

Wij zullen Petra alvast bijstaan in de ondersteuning van haar carrière, optredens en promotie. U kan Petra boeken via Thienpont Artists & Events met haar live band of als Gast artieste bij orkest, harmonie of live bands.

Leuk om weten, er is zelfs een formule met P.A. inbegrepen! Zo hoeft u als organisator enkel nog een zaal, podium of festivalterrein te voorzien en de rest verzorgen we helemaal zelf! Handig toch…?!

PRIJZEN PETRA HESSING 2019:

FORMULE
DUUR
PRIJS
Live Concert 1 x 75′ à 90′ € 1.550
Live Concert (Incl. P.A. – 200 pers.) 1 x 75′ à 90′ € 1.900
Gastoptreden 7 nummers € 1.195

Om u te overtuigen zetten we hier alvast de nodige bewijsvideo’s online:

%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar